Hyra akvarium med skötsel

Hyr ett komplett akvarium med skötsel, inredning och fisk! Låt oss ta hand om all service! På så sätt kan ni lägga er dyrbara tid på verksamheten/ert hem och bara njuta av det vackra akvariet. Stockholms Akvarieuthyrning AB har mångårig erfarenhet och stor kompetens vilket gör att ni kan känna er trygga när ni vänder er till oss för hyra av ett komplett akvarium med service.

Eftersom ett akvarium innehåller levande fiskar, växter och koraller så kräver de omvårdnad för att må bra. Våra kunder får därför regelbundna besök av en kunnig och serviceinriktad tekniker som kommer till er minst var tredje vecka. Vi tar hand om allt, både akvarium, fiskar och tillbehör. Ni behöver inte göra någonting! Utfordringen av fiskarna sker med en automat som vi installerat.

Om ett eventuellt tekniskt eller biologiskt fel skulle uppstå så behöver ni inte oroa er. Vi kommer självklart ut och åtgärdar det som behöver göras så fort som möjligt. All skötsel av akvarier, fisk och tillbehör ingår i hyran. Stockholms Akvarieuthyrning erbjuder service dygnet och har en jourtelefon med vilken vi alltid kan nås. När vi ska sköta om ert akvarium så har vi alltid med oss en journal som vi följer. Ett besök av oss omfattar till exempel skötsel av växter och fiskar. Vi kontrollerar även vattentemperaturen och ser till så att all utrustning fungerar som den ska.

Vi utför naturligtvis fullständig garanti på alla akvarier och tillbehör. Ni betalar en månadskostnad där allt ingår, oavsett hur ofta vi besöker er för att ge akvariet service. Vår ambition är att alla kunder ska bli så nöjda som möjligt och erbjuder därför en gratis provperiod på 21 dagar. Det ger er gott om tid att utvärdera er investering.

Kontakta gärna oss på Stockholms Akvarieuthyrning AB. Vi hjälper er gärna när ni ska hyra ett akvarium med skötsel!

Våra kunder når oss dygnet runt på vår jourtelefon.