Akvarium – inredning

Ett akvarium är en vacker möbel i sig, men med inredning förhöjs skönheten och skapar trivsel både för fiskarna och för alla som ser akvariet. Hos Stockholms Akvarieuthyrning kan ni hyra ett akvarium med inredning av olika slag.

Vi har ett brett sortiment av produkter för inredning av akvarium. Välj de inredningsdetaljer som passar just er stil och skapa på så sätt en unik och rogivande inredningsdetalj. Vi har allt från bakgrunder, belysning, dekorationer, grottor, växter, koraller och stenar. Endast fantasin sätter gränserna! Ett tips är dock att välja en välja akvarium med inredning som ger ett bra helhetsintryck.

När vi installerar våra akvarier med inredning läggs stort fokus på s k ”aquascape” vilket innebär att akvarierna fylls med fiskar, rötter, sand och sten. Tanken bakom ”aquascaping” är att skapa en vacker miljö men det är viktigt att det ändå blir en omgivning som påminner så mycket som möjligt om den som fiskarna är vana vid. Fiskar mår till exempel bra av att ha gott om utrymme och mycket växter. Det är naturligtvis viktigt att faktorer som filtrering, belysning, gödning med mera fungerar som det ska. Inom ”aquascaping” finns många olika stilar och det finns många möjligheter till att vara kreativ och skapa en fantasifull undervattensvärld.

Visste ni att ett akvarium med inredning kan användas i er marknadsföring? Ett akvarium är en vacker möbel som blir ett naturligt blickfång och som alltid väcker uppmärksamhet var den än står. Det gör att akvarium på till exempel kontoret eller på en restaurang är en utmärkt plats när ni vill exponera ert varumärke. Vi hjälper gärna till med att ta fram vackra bakgrunder som framhäver ert varumärke eller er logotype i akvariet.

Stockholms Akvarieuthyrning har en stor och varierad kundkrets. Vi har till exempel kunder inom restaurangvärlden, verkstadsindustri och sjukvården. Vår kundkrets består även av butiker och privatpersoner. Många av våra kunder hyr akvarium med inredning månadsvis men vi erbjuder även korttidsuthyrning till mässor och andra event.