Akvarieleasing

Det blir allt mer populärt med akvarieleasing och det är inte så konstigt. Akvarier brukar vara ett uppskattat inslag både i offentliga och privata miljöer.

Ett akvarium som placerats på ett bra sätt skapar en miljö som är både mysig och exklusiv. Det finns till och med bevis på att akvarier minskar stress och har en lugnande effekt på människor. Akvarier är även suveräna inredningsdetaljer med många möjligheter.

Hör gärna av er till oss för mer information och för pris på vår akvarieleasing. Stockholms Akvarieuthyrning AB gör kostnadsfria besök där vi kommer ut till er för att diskutera era specifika önskemål.

Hyra akvarium

Hos oss kan ni hyra akvarier med skötsel från 750 kr/månad. Månadskostnaderna kan variera och vilken just ni får beror på storleken på akvariet, bindningstiden och på hur ofta vi besöker er för att utföra service på ert/era akvarier.

Vid akvarieleasing hos oss är bindningstiden mellan 12 och 48 månader, beroende på vilka behov och önskemål ni har. Stockholms Akvarieuthyrning AB hyr även ut akvarier vid mässor och event och det är då möjligt att leasa under kortare perioder.

I vårt sortiment finns en mängd olika akvarier med varierande storlekar och utseenden. De rymmer i regel som minst 160 liter och som mest 576. Alla är naturligtvis tillverkade av högsta kvalitet.

Vill ni ha ett specialdesignat akvarium? Vi hjälper er att förverkliga er dröm!

Fiskar

Fiskar i akvarium är en vacker inredningsdetalj och skapar ett färgglatt blickfång i lokalen. De finns i en nästan oändlig variation av färger och storlekar. Stockholms Akvarieuthyrning kan erbjuda dig alla sorters fiskar!

Inom vår akvarieleasing är följande fiskar de vanligast förekommande:

Sällskapsfiskar – lever ofta i stim och vill gärna omge sig med växter och rötter.
Ciklider – känns igen tack vare sina starka och vackra färger. De trivs bäst i en mer stenig miljö.
Saltvattenfisk – finns i många olika former och lever i miljöer som är rika på koraller.

Kontakta oss på Stockholms Akvarieuthyrning – vi svarar på era frågor och bidrar mer än gärna med vår kompetens.

akvarieleasing